مشـاوره خانـواده

اغراق نیست اگر بگوییم که در حال حاضر هیچ خانواده ای نیست که دستکم یکی از اعضای آن دچار مشکلات عاطفی یا ارتباطی با محیط و افراد پیرامون خود نباشد. این افراد پیرامونی گروه وسیعی از اشخاص را در بر می گیرند: از افراد رهگذر تا همکاران تا نزدیکان و دیگر اعضای خانواده.
بخش قابل توجهی از مشکلات ارتباطی هم ناشی از اختلالات رفتاری است که یا زمینه مادرزاد و ژنتیک دارند یا ثانویه به سایر نابسامانی های اجتماعی به وجود آمده اند.
این آشفتگی ها و «ناهمزبانی ها» در جوامعی که به سرعت در بزنگاه «گذار» از سنت به مدرنیته در حرکت هستند (مثل کشور ایران) یا در افرادی که ریشه در چنین جوامعی دارند (مثل جوامع مهاجر ایرانی در کشورهایی با فرهنگ متفاوت) پررنگ تر و برجسته تر هستند. وجود مشکلات بین نسلی که بین نسل محافظه کار والدین و حتی نسل پدربزرگ ها و مادربزرگ ها از یک طرف و نسل نوجوان و جوان از سوی دیگر رخ می دهد، پیامد اجتناب ناپذیر این مرحله گذار است. هرچه جامعه ای این مرحله گذار را به صورت مصنوعی به تاخیر انداخته باشد (اتفاقی که دقیقا در ایران رخ داده است) این تنش و رودررویی سخت تر و زبان آن خشن تر خواهد شد.
حل این گونه مشکلات ارتباطی و عاطفی فقط با هدف گرفتن فرد درگیر میسر نیست و نیازمند یک کار گروهی با افراد پیرامون اوست. در واقع در این فرآیند باید شبکه ای از روابط معیوب تصحیح و ترمیم بشوند.
نخستین گام در راه اصلاح و ترمیم این روابط یک مشاوره مناسب و گسترده است. دکتر حمیدیان با تجربه طولانی در این زمینه با کسب شناخت از شما بر اساس مصاحبه های روانشناختی و گوش فراسپردن موشکافانه و دقیق به مشکلات شما، برایتان برنامه خاصی طراحی می کند که بر اساس شرایط شما و اختصاصا برای شما آماده شده است. این برنامه به شما کمک خواهد کرد که با کمترین هزینه عاطفی و اجتماعی این مرحله پرتنش را پشت سر بگذارید.